Minden szupertanárnő titkos itala Fekete ribizli bor | 11,5% alk.
Termék részletes leírása
A Rybízákról
A mi örök kedvencünk, bestsellerünk, és legfőképp a ti legkedveltebb gyümölcsborotok. A Rybízák jellegzetes illatát már csukott szemmel is felismered. Pont úgy ízlik, mint a frissen szedett feketeribizli, mert nincs felalkoholizálva – vagyis nem adtunk hozzá sem borpárlatot, sem semleges szeszt. Így a ribizli íze teljesen természetes és valódi.
Hogyan fogyaszd a ribizlibort
A Rybízákot egyszerűen ahogy jól esik. Kortyolgasd egész este (hidegen vagy szobahőmérsékleten), vagy élvezd kis adagokban több napon keresztül. A gyümölcsborokat elég szobahőmérsékleten tárolni. Jéggel pedig kellemesen frissít.
Télen nem tudunk ellenállni a forralt verziójának. Melegítsd fel kb. 60 °C-ra (amint habzani kezd, vedd le – ne forrald!), és kész is a tökéletes forralt bor. Semmiképp ne adj hozzá fahéjat vagy szegfűszeget – teljesen elrontanák az ízharmóniát!
A ribizlibor remekül kiemeli a vörös húsok ízét (különösen a steakekét), valamint passzol az ementáli típusú sajtokhoz, halakhoz, rántott szeletekhez és túrós süteményekhez. Ez a bor igazi kulináris élménnyé varázsolja a vacsorádat. Figyelem: mákkal nem ajánljuk – furcsa íze lesz tőle. A Rybízák tökéletes bor a főzéshez. Kiválóan helyettesíti a sherryt a közép-amerikai receptekben, de a cseh és szlovák konyhában is sokoldalúan használható. Például a Rybízákos marhapofa egyszerűen mennyei!
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Tanároknak |
---|---|
Jótállás: | SADA |
Alkoholtartalom: | 11,5% vol. |
Allergének: | Szulfitok |
Besorolás: | Gyümölcsbor |
Csomagolás: | Üvegpalack |
Gyártó: | Rybízák s.r.o. | Sládkova 372 | Ostrava |
Íz: | Félszáraz |
Kupak: | Dugó |
Lejárati idő: | 1 év, felbontás után 7 nap hűtőben |
Összetevők: | maradék cukor, Fekete ribizli: 50% |
Származási ország: | Csehország 🇨🇿 |
Szín: | Piros 🔴 |
Tartósítószer: | Szalicilsav |
Űrtartalom: | 0,75l |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!